Kurssit Asiakkaille Toimituskulut Ostoskori
Verkkokauppa on toteutettu yhteistyössä Varuste.netin kanssa. Tuotteet toimittaa Varuste.net.

Adventure Partners Seikkailijan ja kiipeilijän EA-kurssi

Adventure Partners Seikkailijan ja kiipeilijän EA-kurssi
Adventure Partners Seikkailijan ja kiipeilijän EA-kurssiAdventure Partners Seikkailijan ja kiipeilijän EA-kurssi
Hinta
Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Päivämäärä
19.5.2018 klo 10-20


Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus

Seikkailijan ja kiipeilijän ensiapukurssi on räätälöity ensiavun peruskurssiksi kiipeilyä ja muita vaativia ulkoilmalajeja harrastaville henkilöille.

Vaikka kurssi on sovellettu kiipeilyn maailmaan,sopii se mainiosti myös muiden vaativien ulkoilmalajien harrastajille (rando/off-piste -hiihto, vuoristo- ja tunturivaellus, maastopyöräily jne.).


Kurssi koostuu ennakkotehtävistä (6 h) ja tiiviistä lähiopetuksesta (10 h). Kiipeilijän ensiapukurssi noudattaa keskeisiltä sisällöiltään SPR EA1 ja EA2 -kursseja, mutta se on sovellettu vahvasti kiipeilyn ja luonnossa liikkumisen maailmaan.

Kaikki ensiapukurssimme läpäisseet saavat todistuksen, josta käy ilmi moduulin keskeisimmät sisällöt jatilanteet, joihin kurssi antaa valmiudet toimia.

Kurssilla käydään läpi valikoituja kiipeilijän todennäköisemmin kohtaamia ensiapua vaativia tiloja lievistä henkeäuhkaaviin ja harjoitellaan käytännön ensiaputaitoja.


Kurssilla paneudutaan turvallisuusajattelun perusteisiin, kiipeilyonnettomuuksien ennaltaehkäisynkeinoihin ja onnettomuustilanteissa toimimiseen. Kurssi sisältää perustietoa mm. elottomuudesta, tajuttomuudesta, hengitysvaikeudesta, vammautumisesta, alilämpöisyydestä ja näiden ensiavusta, onnettomuustilanteessa toimimisesta sekä kiipeilijän varustautumisesta näiden ongelmatilanteiden varalle.


Kurssilla harjoitellaan myös loukkaantuneen hätäsiirtämistä sekä pohditaan erilaisia taktiikoita terveydellisiin ongelmatilanteisiin, jotka tapahtuvat kaukana muualta saapuvasta avusta.


Kurssin hinta sisältää ennakkotehtävät, lähiopetuksen, kurssimateriaalin sekä kiipeily- ja muiden erikoisvarusteidenvuokran. Aikataulutetut kurssimme järjestetään sisätiloissa Helsingin Lauttasaaressa.

Järjestämme kursseja myös tilauksesta ryhmille, jolloin kurssipaikka voidaan sopia joustavasti.


Toimitusehdot


Kommentit
Lisää kommentti ...

Mielipiteet
6 3

Tuotemerkki